Samenwerken in teams van inwoners

Op 7 maart 2019 gaan we aan de slag. Dat doen we op een vernieuwende manier: teams van Waardmakers maken elk een eigen Omgevingsvisie.

Naast elkaar komen dus verschillende visies tot stand. Door zo te werken hopen we tot nieuwe, verrassende ideeën en concrete voorstellen te komen, die bij kunnen dragen aan een vitale en leefbare Hoeksche Waard.

Al werkende krijgen we duidelijkheid waar we het met elkaar over eens zijn en ook waar discussiepunten blijven bestaan. Vanuit de verzamelde bouwstenen, de verschillende visies die door de teams worden gemaakt en de gesprekken die we samen voeren, bouwen we uiteindelijk de omgevingsvisie op. Naar verwachting bieden we deze rond de zomer van 2019 aan ter besluitvorming aan de gemeenteraad van gemeente Hoeksche Waard.

Eerste bijeenkomst 7 maart 2019

Hoefsmid 1, Oud-Beijerland

Inloop: 19.00 uur
Start bijeenkomst: 19.30 uur

Wilt u meedoen? Geef u dan nu op als Waardmaker! Heeft u nog vragen? Uw antwoord vindt u mogelijk op  www.waardmakers.nl. Neemt u anders contact met ons op!